top of page
Vyhledat
  • Obrázek autoraYPSILONKY

Ze začátku rivalky, teď nejlepší kamarádky aka. CO JE TO PŘÁTELSTVÍ?

Znáte takové to, když víte na co váš kamarád myslí, aniž by to vyslovil nahlas? Když nemáte náladu a jemu stačí říct jedno slovo a je vám lépe? Když řekne něco zlého a vás to bodne u srdce, přitom kdyby to řekl někdo jiný, tak se nad tím jenom pousmějete?


Některá přátelství jsou postavena uplně na jiných věcech, ale stejně si rozumí. Jsou samozřejmě případy, kdy si osoby myslí, že je to přátelství, ale závidí si a vzájemně se zraňují.


Někdo vám taky řekne "Vy nejste kamarádi!" nebo ,,Stejně se už zítra nebudete bavit!" ,,Jee, teď jste se jako vyfotili a jste BFFky?" ---> K smíchu ne?


V životě musíte poznat sami, který člověk vás naplňuje radostí, láskou, psychickou podporou a u toho nepravého pochopíte, že je lepší to ukončit než abyste se trápili kvůli tomu, že vám druhá osoba podkopává nohy.


A jak jsme se poznali my dvě?


,,Žádný krásný začátek to teda nebyl. Dříve jsme se moc nemuseli a kamarádi to můžou potvrdit a teď beze sebe neuděláme krok. Dříve jsme měli každá uplně jiné "kamarádky". Pak se stala jedna nehoda, která všechno změnila.

Jedna se za tu druhou postavila i přes to co se dělo a od té doby jsme se začali víc a víc kamarádit až to dosáhlo k tomuhle přátelství." - Alex


,,Začínali jsme jako ty největší rivalky na světě. Přísahám, že to bylo strašné! Pak přišlo něco jako "Velký Třesk", moje "kamarádka" odešla ze školy, Alex se mě zeptala, jestli s náma může sedět na obědě a pak to šlo, až to došlo do téhle fáze, do fáze, kdy mi Alex řekne ,,Hele, tamhle je hezkej kluk!" a já se otočím a mezi těma 10 klukama, poznám, kterého myslí." - Anička


Navzájem se podporujeme a slzy, smích, bolest, zlost jedné, jsou i té druhé.


Děkujeme. Milujeme.


Máte i vy zkušenost s falešným přátelstvím? Nebo naopak s tím pravým?

(nestyďte se nám napsat)


Děkujeme za přečtení a vaše názory!

YPSILONKY❤



20 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Zamilovanost-jak to vidíme my!

Ahoj, rozhodli jsme se, že začneme dělat články o názorech na vážnější věci. Kdykoliv budete mít nápad na nějaké téma, tak nám můžete...

Comments


bottom of page